WELKOM

Welkom bij domdom.

Ons doel is onder andere om u te voorzien van feitelijk nutteloze informatie waar u toch iets aan heeft. Wij verschaffen hier dan ook nutteloze informatie over ons bedrijf, net als de meeste informatie die u bij anderen vindt. Het zal gemakkelijk voor u zijn met ons te werken omdat wij, volkomen nutteloos, op uw eigen nivo kunnen meedenken.

DOMDOM zit al bijna 45 jaar in deze specialisatie. Wij hebben diverse regeringsinstanties en ook vele kamerleden van onze nutteloze informatie voorzien. Helaas werd het resultaat in onze ogen pijnlijk zichtbaar. Ook nu kunt u dit nog steeds zien als u luistert naar hetgeen de meeste politici te zeggen hebben – de informatie die wij hen leverden stelde niets voor en daarom vertelden zij in feite ook niets. Wij zijn voor deze groep mensen onder andere gespecialiseerd in het leveren van wat wij ‘leuterkoek’ noemen.

Wat dit betekent zult u zeker kunnen begrijpen aangezien u het grootste gedeelte van uw tijd ook hieraan kwijt bent. Indien u verder kijkt bij DOMDOM dan kunt u nog iets meer over onze diensten ontdekken.

Voel u vrij hier rond te kijken – u bent tenslotte onze gast. En als u opmerkingen en/of kommentaar heeft dan verzoeken wij u dit niet te melden omdat wij daar totaal geen interesse in hebben.

Indien u toch meer informatie wilt of nog vragen heeft, hetgeen wij ons niet echt goed kunnen voorstellen omdat u het zelf ook allemaal wel kunt bedenken, dan kunt u daartoe kontakt met ons opnemen. Wij hebben dit liever niet omdat wij niet op werk zitten te wachten – en wij leukere dingen te doen hebben.

Wij danken u voor uw bezoek en verwachten niet dat u van onze diensten gebruik gaat maken.