KONTAKT

Er zijn vele vragen te stellen en iedere vraag heeft ook mogelijk meerdere antwoorden. Maar er zullen uiteindelijk altijd meer vragen dan antwoorden zijn.

Wij zoeken slechts naar de antwoorden die in u zelf zitten omdat die het meest belangrijk voor u zijn. Het gaat er om zo praktisch mogelijk te zijn.

Theoretische flauwekul is aardig voor bij de borrel – voor de dagelijkse praktijk heeft niemand daar wat aan.

De (on)zinnigheden van anderen nadoen heeft weinig zin omdat die bij die anderen horen. Wij lezen dan ook nooit boeken op dit gebied omdat deze meestal slechts dienen als bevestiging van de juistheid van de keuze voor de schrijver zelf. En zelfingenomenheid heeft niet onze interesse.

En als u denkt dat de wereld om u draait dan heeft u in een aantal gevallen gelijk maar tegelijkertijd stelt ook u niets voor in het grote geheel.

Wij hebben er weinig moeite mee onze kijk onder woorden te brengen. En als wij u een ‘klootzak’ vinden dan zullen wij niet nalaten dit ook uit te spreken. Gewoon omdat het goed is duidelijk tegen elkaar te zijn. Wij zijn voor duidelijkheid en wat u daarmee doet is uw zaak.

En raak door de bomen het bos niet kwijt. Denk gewoon na voordat u ons een vraag stelt. De meeste antwoorden kunt u zelf ook wel geven.

Wij zijn in feite overbodig en als u kontakt met ons opneemt dan toont u in feite al dat er een probleem bij u ligt. En daar hebben wij wellicht interesse in.

Mocht u van ons gebruik willen maken?

Geef dan een korte beschrijving van wat u zoekt en een elektronisch adres waarnaar wij onze reaktie kunnen sturen.

Indien u moeite heeft uw naam en/of de naam van uw bedrijf op te geven dan gebruikt u gewoon een schuilnaam. Het maakt ons niets uit. Alle vastgelegde informatie zal toch altijd geheim blijven omdat wij bij iedere volgende stap de vorige stap uitwissen. Ons hoofd is ons belangrijkste instrument.

Ook de verslaggeving die u van ons krijgt zal nooit meer zijn dan 1 vel papier zonder naam en zonder adres. Niemand zal van ons te weten komen dat wij elkaar kennen. Het lek zit altijd bij u.

Mocht u dit allemaal flauwekul vinden dan heeft u misschien een beetje gelijk. Indien u dit serieus neemt dan heeft u misschien ook wel een beetje gelijk en krijgen wij elkaar wellicht ooit te spreken.

Verder wensen wij u een aardig leven.

Voor meer informatie: info@domdom.nl