WELKOM

Welkom bij domdom.

Ons doel is o.a. u te voorzien van feitelijk nutteloze informatie waar u toch iets aan heeft. Wij verschaffen hier dan ook de nutteloze informatie over ons bedrijf, net als de meeste informatie die u bij anderen vindt. Het zal gemakkelijk voor u zijn met ons te werken omdat wij, volkomen nutteloos, op uw eigen nivo kunnen meedenken.

DOMDOM zit al meer dan 40 jaar in deze sektor. Wij voorzien diverse regeringsinstanties en ook vele kamerleden van onze nutteloze informatie. Het resultaat kunt u zelf zien als u luistert naar hetgeen de meeste politici te zeggen hebben – de informatie die wij hen leverden stelt niets voor en daarom zeggen zij in feite ook niets. Wij zijn voor deze sektor o.a. gespecialiseerd in het leveren van wat wij ‘leuterkoek’ noemen.

Wat dit betekent zult u zeker kunnen begrijpen aangezien u het grootste gedeelte van uw tijd ook hieraan kwijt bent. Indien u verder kijkt bij DOMDOM dan zult u nog iets meer over onze diensten ontdekken.

Voel u vrij hier rond te kijken – u bent tenslotte onze gast. En als u opmerkingen en/of kommentaar heeft dan verzoeken wij u dit niet te melden omdat wij daar totaal geen interesse in hebben.

Indien u toch meer informatie wilt of nog vragen heeft, hetgeen wij ons niet echt goed kunnen voorstellen omdat u het zelf ook allemaal wel kunt bedenken, dan kunt u daartoe kontakt met ons opnemen. Wij hebben dit liever niet omdat wij niet op werk zitten te wachten – en wij leukere dingen te doen hebben.

Wij danken u voor uw bezoek en verwachten niet dat u van onze diensten gebruik gaat maken.